Električna grijalica konvektorska sa timerom i ventilatorom MS 7741W


Električna konvektorska grijalica MS-7741W s integriranim timerom i ventilatorom predstavlja vrhunsko rješenje za učinkovito grijanje prostora uz dodatne funkcionalnosti. Ova moderna grijalica pruža optimalnu temperaturu u vašem domu ili uredu, omogućujući vam da brzo postignete ugodnu klimu.

Grijalica je opremljena snažnim konvektorskim sustavom koji osigurava brzo širenje topline u prostoru. Integrirani ventilator dodatno pojačava učinak, omogućujući ravnomjerno grijanje i brže postizanje željene temperature. Uz to, ventilator pridonosi boljoj cirkulaciji zraka, što je posebno korisno u većim prostorijama.

Jedinstvena značajka ove grijalice je ugrađeni timer koji vam omogućuje programiranje vremena rada grijalice prema vašim potrebama. Time se postiže ušteda energije jer grijalica radi samo kada je to potrebno, pružajući vam kontrolu nad potrošnjom električne energije.

Elegantan i suvremen dizajn MS-7741W uklapa se u svaki prostor, a s praktičnim daljinskim upravljačem možete kontrolirati grijalicu iz udobnosti svog kauča ili radnog stola. Ova konvektorska grijalica je idealno rješenje za brzo i učinkovito grijanje prostora uz dodatnu praktičnost timer funkcije i ventilatora.

TURBO funkcija za brzu distribuciju zraka
24-satni timer
Termostatska kontrola temperature
3 razine snage: 750W, 1250W, 2000W
Zaštita od pregrijavanja
Ručke za jednostavno rukovanje
Stabilne nogice
Razina buke < 45dB
Duljina kabela za napajanje: 150cm
Boja: bijela
Materijal: metal & plastika
Snaga: 1800-2000W
Max. snaga: 2000W
Napon: 220-240V ~50Hz
Dimenzije: 53,5 x 20,0 x 38,5cm

Informacijski list

Podjeli
Brend

Podjeli

Na 0 recenzijama

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Prvi ostavite recenzije za “Električna grijalica konvektorska sa timerom i ventilatorom MS 7741W”

Još nema recenzija

Košarica

close