koji tv kupiti u 2020?

Koji tv kupiti u 2020?

U današnje vrijeme je gotovo nemoguće reći koji tv kupiti u 2020 godini, jer različite marke televizora toliko su napredovale da je kod mnogih razlika po karakteristikama neprimjetna. Mi smo se odlučili za Blaupunkt kao preporuku kod kupovine. Iako za mlađu generaciju dosta nepoznata njemačka marka elektroničke opreme, koja je poznata po svojoj kvalitetnoj kućnoj i automobilskoj audio opremi.

Koji tv kupiti, na što paziti kod odabira?

Veličina

Ako sjedite daleko od televizora ili samo želite lijep, veliki televizor za gledanje filmova, 65-inčni televizor je stvoren za vas( dijagonala 164cm, osjećaj je kao u kinu). Iako su nekad bili skupi, 65 inčni televizori polako su postali norma, a sada ih možete nabaviti u gotovo svakom cjenovnom rangu.

Blaupunkt po svojoj cijeni i karakteristikama jako dobro konkurira tržištu. Bilo koji odabir tv-a iz Blaupunkt serije zadovoljiti će vaše potrebe. Naša preporuka je kupiti što veći radi boljeg doživljaja, ali isto tako pripaziti da ne bude prevelik za vašu sobu, da osjećaj prvog reda u kinu, ostavite samo za kino, a sebi dnevno okruženje stvorite po svojim ukusima.

Zvuk

Iako mnogima zvuk na tv-u nije toliko važan, mi smo ga uvrstili kao važnu karakteristiku. Blaupunkt sa JBL sistemom zvuka daje jako čist i kvalitetan zvuk. JBL sistem zvuka je na svakom Blaupunkt modelu, ako vam je važnost zvuka velika nećete pogriješiti sa bilo kojim odabirom Blaupunkt televizora.

Rezolucija

Ultra-HD rezolucija (4K rezolucija) sa 3840 × 2160 piksela standard je kvalitete koji treba imati u 2020. Blaupunk TV 65″ smart UHD kao najbolji odabir ima tu rezoluciju. Iako korisnici Netfilx-a i ostalih kanala još dugo neće naići na neki film ili dokumentarac u takvoj rezoluciji, pa je još dovoljno imati televizore koji imaju rezoluciju Full HD(1920 × 1080).

Ostale karakteristike koje televizor u 2020 godini mora imati.

HDR trenutačna je “must-have” TV značajka. Televizori koji ga podržavaju obično nude svjetlije naglaske i širi spektar detalja u boji, za upečatljiviju sliku u cjelini. U isto vrijeme HDR TV emisije i filmovi postaju sve češći na streaming uslugama poput Netflixa.

Prijamnik – za prijam HD signala svaki tv u Hrvatskoj treba podržavati DVB-T2 s HEVC/H.265 signalom jer je to postao standard.

Smart tv – naravno u današnje vrijeme je pojam kupovine televizora, a da nije smart je nezamisliva. Korištenje raznih aplikacija poput Netflix-a i ostalih stvara bolji izbor za gledatelja.

Upravo iz svih tih razloga smo odabrali Blaupunk TV 65″ (164cm) SMART UHD kao trenutno najbolju opciju kupovine u 2020 godini, s obzirom na akcijsku cijenu na našem webshopu trenutno je best buy opcija za kupnju televizora u Hrvatskoj. Cijena uređaja je 4099 kn, a možete ga kupiti na sljedećem linku:

Košarica

close